Cheatbuddy

Sexy, leuk en discreet

Laatste update op: 20 april, 2018
Offer stamp
Publiek
leeftijd 18-75
actieve leden 50.000+
man / vrouw 40%/60%
functionaliteit
gratis aanmelden
gratis proberen
profielsuggesties
zoeken op criteria
communicatie
chatten
webcam
tarieven
maandelijks Vanaf € 4,08 per maand
credits vanaf € 0,60
Bezoek

Wat is Cheatbuddy

Cheatbuddy is een van de meest populaire vertrouwelijke sexdating sites van Nederland en België. Met zo’n 50.000 leden die vreemd willen gaan is het zeker een van de beste plekken om een discrete relatie te vinden. De datingwebsite krijgt er dagelijks veel nieuwe gebruikers bij wat betekent dat de site alleen maar beter zal worden!

Waardoor onderscheidt Cheatbuddy zich van andere sites?

Er zijn genoeg redenen dat Cheatbuddy zo populair is in Nederland en België:
– de klantenservice spreekt gewoon Nederlands.
– Het creditsysteem betekent dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Dus als je alleen rondkijkt dan betaal je ook niets.
– Het inschrijven is gratis, en veel mogelijkheden binnen de site zijn altijd gratis.
– Als je onderweg ook op jacht wilt dan heb je mazzel. De site werkt ook prima op je smartphone.
– Eenvoudig foto’s delen met je matches.

De combinatie van top-kwaliteit klantenservice, gratis lidmaatschap en een groeiend aantal mensen die op zoek zijn naar casual sex zorgt er voor dat Cheatbuddy een goede optie is om een date met wat extra spanning te vinden.

Wie gebruikt Cheatbuddy?

en eerste, Cheatbuddy is echt een topsite om eenvoudig sex te vinden in België en Nederland. Doordat er geen leden van over de hele wereld op zitten is alles veel lokaler en vind je dus ook genoeg vrouwen of mannen bij jou in de buurt.
Er zijn dan ook wel echt veel vrouwen aanwezig op de site! Dat is ook wel belangrijk aangezien je natuurlijk zelf ook wel zo je wensen zal hebben. Niet iedereen heeft dezelfde seksuele smaak dus er zijn zeer aantrekkelijke vrouwen maar ook vrouwen die zo je buurvrouw zouden kunnen zijn. Echt iedereen kan hier aan z’n trekken komen.

Houdt er wel rekening mee dat de meeste meiden deze site gebruiken omdat ze de normale datingsites en apps zat zijn. Deze meiden willen gewoon discrete sex. Daten zien ze als tijdverspilling. Ze willen gewoon afspreken en neuken. Wees daar dus wel op voorbereid. Geen romatisch gedoe maar wel sex!

Wat willen de vrouwen op Cheatbuddy?

Voor zover wij hebben kunnen zien is Cheatbuddy een wat meer open-minder website dan de meeste andere sites. Je krijgt vrijwel direct een berichtje nadat je je gratis profiel hebt aangemaakt. Je weet sowieso al wat ze willen want iedereen is er met 1 doel: Geile afspraakjes en het liefst een beetje in de buurt.

Is Cheatbuddy het geld waard?

Wij vinden van wel! Vooral ook omdat Cheatbuddy alleen geld kost wanneer je ook daadwerkelijk met chicks aan het chatten gaat (tip: probeer zo snel mogelijk met ze af te spreken). Credits kopen gaat erg eenvoudig en ze zijn direct beschikbaar dus je kunt direct chatten.

Dit alles betekent dat Cheatbuddy een van de meest gebruiksvriendelijke sites is dus het is een prima plek om te starten. Dat ze ook nog eens voordelig zijn is een mooi extraatje. Iedere datingsite waardoor je kunt scoren is het geld waard vinden wij.

Sommigen van jullie zullen zich waarschijnlijk inschrijven om een langere sexrelatie te vinden terwijl anderen de site jaren blijven gebruiken voor meerdere contacten.
Beide is mogelijk via Cheatbuddy maar denk er wel aan dat DISCRETIE hier superbelangrijk is. Deze vrouwen willen niet gesnapt worden door hun partner en jij wil je scharreltje ook niet kwijt. Dus wees altijd discreet en je zal altijd lol hebben.